Bestanddele:
4 k melk
1 k sago
2 e botter
¾ k suiker
4 eiers
1 t vanieljegeursel
appelkooskonfyt
knippie sout
Metode:
1. Stel oond op 180°C (350°F).
2. Kook melk, suiker, sout en sago totdat sago deurskynend is.
3. Laat effens afkoel.
4. Roer botter by.
5. Voeg effens geklitste eiergele en geursel by.
6. Skep in gesmeerde vuurvaste bakskottel.
7. Smeer appelkooskonfyt bo-oor.
8. Klits eierwitte styf met 6 eetlepels suiker.
9. Skep bo-op konfyt en bak tot ligbruin.
Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636
More, ek het altyd gehoor mens moet sago oornag week? en die resep noem niks van dit nie. kan ek dit halfveer vir 1 persoon? Baie dankie