Bestanddele:
125 gram margarien
4 eetlepels appelkooskonfyt
1 dessertlepel koeksoda
1½ koppie meelblom
sout
Metode:
1. Smelt botter en roer konfyt by tot gesmelt.
2. Voeg res van bestanddele by en gooi lepels vol in volgende sous.
Sous:
Bestanddele:
3 koppies kookwater
1 koppie suiker
1 teelepel botter
1 teelepel vanielje
WENK: Onthou dit moet ‘n groot pyrexbak met deksel wees, bak met deksel op in oond ±25 minute by 180°C. (Ek gooi partykeer bietjie asyn by indien te soet.)
Resep: Ester Coetzee
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636
Lekker. Gaan dit beslis die naweek maak.
lekker lees
Hoe maak ek room wat in n blik is styf om n koek te versuur ek het altyd die blikke gekoop wat jy op spuit maar dit proe na niks
Die koeksoda in die resep is te veel, maak die souskluitjies bitter.