Soorte resepte:

[Video] Resep: Gebraaide piesang met brandewyn

Foto: Skermskoot van die video

Foto: Skermskoot van die video

  • brandewyn
  • spuitnaald
  • piesangs (1 per persoon)

Sous: (Geen afmetings word gegee nie, proe maar soos jy vorder)

  • brandewyn
  • botter
  • suiker
  • kaneel

Metode:

  1. Trek die spuitnaald vol brandewyn.
  2. Plaas die piesangs op die rooster en spuit elkeen vol brandewyn.
  3. Draai die piesangs om totdat alle kante donker bruin gebraai is.

Sous:

  1. Smelt al die bestanddele saam en gooi dit oor die piesangs. Spuitroom kan ook bygevoeg word.

Bron: Road Tripping deur Justin Bonello

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.