‘n Versameling van Jan se beste vegetariese resepte en nog baie nuwe kinkels, alles op die vuur. As jy iets soek vir vleislose Maandag, jou nuwe vegetariese skoondogter moet onthaal, of die kleinkinders moet kosgee is daar geen rede waarom jy nie kan braai nie.
Met Jan se liplekker braaibroodjies, potjies, kerrie, brode, burgers tot poedings sal selfs die vleiseters terugkom vir nog ‘n skeppie!
Oor die outeur
Jan Scannell – beter bekend as Jan Braai – se groot passie is vleis en vleisbraai. Jan het Nasionale Braaidag eiehandig ’n jaarlikse kuier- en kosfees gemaak deur Erfenisdag nieamptelik te herdoop tot Braaidag. Die een aktiwiteit wat alle Suid-Afrikaners saambind is immers om kos oor oop vure te kook.
Uitgewer: Human & Rousseau
Prys: R370-00
*Prys onderhewig aan verandering
Koop die boek nou by Graffiti Boeke
Oh please. Why bother then? Groente het sy plek, ek is lief vir groente. Maar mens braai Vleis.