Vir 5 kg vleis gebruik 2 kg rys.
Bestanddele:
5 kg maalvleis
2 kg pak gevriesde gemengde groente
2 k pitlose rosyne
¼ t naeltjies
½ t koljander
1 k asyn
1¼ k appelkooskonfyt
6 e kerriepoeier “Mild” (afgeskraap)
½ k olie
1 t mosterd
1 klein blikkie tamatiepasta (115 g)
Sout en peper na smaak
Metode:
1. Braai uie.
2. Voeg maalvleis by.
3. Prut vir 15 minute.
4. Voeg groente by.
5. Roer geurmiddels in en prut vir 30 minute.
6. Voeg tamatiepasta en rosyne by en kook goed deur.
Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636
Ek wil graag verneem hoe ons kan deelneem aan die lotery vir die huis in Wellington soos berig?