Soorte resepte:

[Resep] Venessa se Geroosterde Groente

Foto: Verskaf

Foto: Verskaf

Venessa Schoeman, redakteur van Finesse-tydskrif, deel een van haar gunstelingresepte wat sy gereeld in een van haar Argilla-bakke opdis. Klik op die skakel onderaan die resep om een van Argilla se pragtige bakke te wen.

Bestanddele:

  • 2 botterskorsies
  • 1 pakkie murgpampoentjies
  • 4 medium-aartappels
  • 1 ui
  • 1 pakkie bruinuiesop
  • 1 t suiker
  • 250 ml water

Metode:

  1. Sny die groente in blokkies. Plaas dit in ʼn groot ovaal Argilla-oondroosterbak .
  2. Meng die sop, suiker en water saam en gooi oor die groente.
  3. Bak in die oond by 180 ˚C vir 60 minute.

Die kompetisie is nou gesluit.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Kompetisies

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

3 Kommentare

Joanita ·

Die geroosterde groente lyk liplek lekker in die Argilla Oonrooster bak.

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.