“Die tekstuur van gekapte amandels en die soetsurigheid van appelkose sorg vir ʼn ongelooflike resultaat,” skryf Armand Aucamp in sy resepteboek Armand kook kaal Volume 2.
Lewer 4 porsies
Bestanddele
- ½ kop groenkool, in dun repies gesny
- 1 groot wortel, gerasper
- 100 g amandels, gekap
- 100 g droë appelkose, gekap
- ½ k ongegeurde volvet-jogurt
- ½ k mayonnaise
- sout en peper
- 2 sprietuie, in dun skyfies gesny
Metode
- Plaas die kool en wortel in ʼn groot mengbak.
- Voeg die amandels en appelkose by.
- Voeg die jogurt en mayonnaise by en meng deeglik. Geur met sout en peper en meng weer goed.
- Skep op ʼn mooi opdienbord en garneer met die sprietuie.
Bron: Armand kook kaal Volume 2 deur Armand Aucamp
Uitgewer: Lapa