Hierdie is ’n baie maklike resep en die kleure is ’n lus vir die oog.
Genoeg vir 6 tot 8
Bestanddele:
175 g granaatpitte
50 g pekanneute
200 g klein beetjies
75 g wit salotte met blare
75 g wortels
100 g jong spinasieblare
15 g Italiaanse pietersielie
1 appel
120 g pitlose wit druiwe
50 g bosbessies
bloukaas (opsioneel)
Slaaisous:
2 e olyfolie
2 e korrelmosterd
2 e heuning
2 e suurlemoensap
1 g sout
Metode:
Sny die salotte, wortels en appel in klein stukkies.
Meng die spinasie, pietersielie en druiwe.
Dien op in jou gunsteling-slaaibak.
Plaas die beetjies, pekanneute, granate en bosbessies bo-op en rond af met vars gemaalde swartpeper.
Berei die slaaisous voor deur al die bestanddele saam te meng. Roer goed.
Vir meer resepte besoek gerus www.nutritionbyolive.com.