Soorte resepte:

Resep: Heuning-en-suurlemoendoopsous

Heuning-en-suurlemoendoopsous (Foto: Lapa-uitgewers)

ʼn Heerlike doopsous saam met appelskywe of aarbeie

Lewer sowat 40 ml (1 porsie)

Bestanddele

  • 30 ml ongegeurde laevetjogurt
  • 5 ml vars suurlemoensap
  • 5 ml suiwer heuning

Metode

Meng die jogurt, suurlemoensap en heuning tot glad.

Wenk: Hierdie doopsous kan tot drie dae verkoel word. Weens die jogurt in die doopsous is dit belangrik dat dit voortdurend koud bly en dus in ʼn koelhouer met ʼn yspakkie in vervoer word.

Bron: Uitpakkos deur Hilda Lategan

Uitgewer: Lapa

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.