Hierdie is ’n maklike ‘gooi-alles-bymekaar-en-siedaar’-resep!
Bestanddele
1½ kg jong groenboontjies, gekerf
12 uie, fyngekap
750 ml (3 k) bruinasyn
30 ml (6 t) kerrie
12 tamaties, geskil en gekap
12 knoffelhuisies
10 ml (2 t) rooipeper
750 ml (3 k) suiker
6 lourierblare
15 ml (3 t) borrie
2,5 ml (½ t) fyn kruienaeltjies
30 ml (2 e) sout
Metode
Kook al die bestanddele saam tot gaar, geurig en dik. Bottel dit warm in gesteriliseerde flesse.
Bron: Vallei van melk en heuning
Uitgewer: Lapa
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.
Meer sulke resepte sal waardeer word. Bietjie moeite naweke maar dit maak die werkende vrou se werk soveel makliker gedurende die week.
Baie dankie – klink BAIE lekker, gaan dit defnitief maak.