Soorte resepte:

Resep: Lemoenslaai met uie en olywe

Lemoenslaai met uie en olywe (Foto: Lapa-uitgewers)

ʼn Heerlike somerslaai!
4 porsies

Bestanddele

  • 4 middelslag lemoene, geskil en in dun skyfies gesny
  • 1 klein koppie krakerige blaarslaai (ysbergslaai), gekerf
  • 1 groot ui in dun skyfies gesny
  • 125 ml groen olywe, ontpit
  • 60 ml olyfolie
  • 60 ml vars lemoensap
  • ’n knippie sout
  • ’n knippie rooipeper

Metode

  1. Rangskik die lemoenskyfies bo-op die gekerfde blaarslaai en rond dit af met skyfies ui en olywe.
  2. Meng die res van die bestanddele goed en drup dit oor die slaai. Sit dadelik voor.

Bron: Koskas kos deur Francois Ferreira

Uitgewer: Lapa

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Een kommentaar

O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.