Lemoenslaai met uie en olywe (Foto: Lapa-uitgewers)
ʼn Heerlike somerslaai! 4 porsies
Bestanddele
4 middelslag lemoene, geskil en in dun skyfies gesny
1 klein koppie krakerige blaarslaai (ysbergslaai), gekerf
1 groot ui in dun skyfies gesny
125 ml groen olywe, ontpit
60 ml olyfolie
60 ml vars lemoensap
’n knippie sout
’n knippie rooipeper
Metode
Rangskik die lemoenskyfies bo-op die gekerfde blaarslaai en rond dit af met skyfies ui en olywe.
Meng die res van die bestanddele goed en drup dit oor die slaai. Sit dadelik voor.
Bron: Koskas kos deur Francois Ferreira
Uitgewer: Lapa
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.
Somerslaai met wintervrug? Interessant