Maak nie saak hoe die weer by jou lyk nie, ʼn lekker noedelslaai is altyd ʼn wenner.
6 – 8 porsies
Bestanddele
- 5 ml (1 t) sout
- 5 ml (1 t) olie
- 500 g (1 pak) groot skulpiepasta
- 1 klein groen soetrissie, ontpit en in blokkies
- 1 klein rooi soetrissie, ontpit en in blokkies
- 1 ui, fyn gekap
- 410 g (1 blik) perskeskywe, gedreineer, in stukkies gesny
- 440 g (1 blik) pynappelstukkies, gedreineer
- 125 ml (½ k) sultanas
SOUS
- 250 ml (1 k) Clover Cream O’Naise
- 60 ml (4 e) Clover-volroommelk
- 60 ml (4 e) Clover-kondensmelk
- 4 ml borrie
- 45 ml (3 e) blatjang
- knippie sout
Metode
- Verhit genoeg water waarby die sout en die olie gevoeg is in ʼn kastrol tot kookpunt.
- Voeg die pasta by en laat kook vir 12 minute, of tot al dente.
- Spoel onder lopende water af en roer bietjie ekstra olie deur sodat die pasta nie aanmekaar kleef nie.
- Roer die soetrissie ui perskes, pynappel en sultanas deur die pasta.
SOUS
- Meng die bestanddele vir die sous en roer dit deur die pasta.
- Meng die bestanddele vir die sous.
Bron: Onthoukos
Uitgewer: Lapa