Lewer 6 porsies.
Bestanddele:
500 ml gaar fyngemaakte pampoen (boerpampoen) (2 k)
60 g koekmeelblom (125 ml) (½ k)
5 ml bakpoeier (1 t)
knippie sout
2 eiers, geklits
kaneelsuiker
Metode:
1. Meng die pampoen, meelblom, bakpoeier en sout en maak aan met die eier om ‘n taamlike slap beslag te maak.
2. Braai lepelsvol alkante bruin in warm vet of olie.
3. Dreineer op absorbeerpapier en strooi kaneelsuiker oor.
Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636
O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.
4 Kommentare
Dankie vir die heerlike resep wat jy met ons deel.
Reseptebladsy: Daar is allerhande opsies behalwe om n resep te druk. Dis moeilik om heen en weer tussen die kombuis en die rekenaar te hardloop as n mens kos voorberei. Gee asseblief ook n druk opsie. Baie dankie ! Bessie Joubert