Soorte resepte:

Resep: Piesangslaai

piekniek

Argieffoto

Jy kan hierdie maklike sousie al voor die tyd voorberei en dan net oor die piesangs gooi vir ‘n heerlike slaai saam met braaivleis.

Bestanddele:
3 eiers
125 ml wit asyn (½ k)
250 ml suiker (1 k)
10 ml mosterdpoeier (2 t)
knypie sout
250 ml ingedampte melk

Metode:
1. Klits die eiers, asyn, suiker, mosterdpoeier en sout saam in kastrol tot goed gemeng.
2. Verhit dit oor matige hitte tot dik en roer gereeld.
3. Haal dit van die stoof af sodra dit begin kook.
4. Laat afkoel.
5. Voeg die ingedampte melk by en meng.
6. Gooi dit in ‘n fles en bewaar dit in die koelkas tot benodig.
7. Vir slaai sny jy ‘n paar piesangs in skyfies en gooi van die sous oor.

Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

2 Kommentare

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.