Rysslaai met bone en mielies (Foto: Lapa-uitgewers)
Heerlik en gesond!
Lewer 4 porsies
Bestanddele
125 ml rou bruinrys
500 ml kookwater
1,25 ml sout
410 g (1 blik) rooi nierbone, gedreineer en afgespoel
250 ml bevrore of geblikte mielies
4 sprietuie, fyngekap
50 ml gekapte vars koljander
Tabasco- of brandrissiesous na smaak
Metode
Kook die rys in kookwater met ’n knippie sout.
Voeg die bone en mielies 10 minute voordat die rys gaar is by.
Dreineer oorblywende vloeistof en roer die sprietuie en koljander deur.
Geur met Tabasco- of brandrissiesous na smaak.
Bron: Gesonde Kosblikkie
Uitgewer: Lapa
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.