Soorte resepte:

Cappuccino-yskastert

Cappuccino-yskastert. (Foto: Lapa-uitgewers)

Hierdie yskastert kan opgedollie word met geklitste room, gerasperde sjokolade of granaatpitte.

Lewer 6 porsies

Kors

  • 1 sjokoladerolkoek

Vulsel

  • 200 g cappuccino-sjokolade, in stukkies gebreek
  • 4 eiers
  • 350 g botter, gesmelt
  • 375 ml strooisuiker
  • 50 g pekanneute, gekap

Metode

  1. Smeer ʼn tertbak.
  2. Kors: Sny die rolkoek in skywe en pak onderin die tertbak.
  3. Vulsel: Smelt die sjokolade in die mikrogolfoond of in ʼn dubbelkoker.
  4. Klits die eiers, gesmelte botter, strooisuiker en gesmelte sjokolade saam tot glad. Voeg die neute by.
  5. Giet die vulsel oor die rolkoek en laat oornag in die yskas tot gestol.
  6. Bedien met geklitse room, gerasperde sjokolade of granaatpitte.

Resep: Lekker & Vinnig Yskasterte uit Vinnig en Maklik Resepte uit Vrouekeur 1, Marlo Carstens

Uitgewer: Lapa

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.

2 Kommentare

jongste oudste gewildste
netek

Maroela is daar nie `n leêr waarin ons ons gunsteling resepte kan bêre om later weer op te soek nie. Dit sal mos nou baie gaaf wees.

Mallie

Dis n blink plan met afskortings vir verskillende disse. Heerlik.