Soorte resepte:

Gevriesde framboos-en-sjokoladedrankie

(foto: Pixabay)

Maak 1 koppie

Bestanddele:

  • 1 teelepel warmsjokolade-poeier
  • dubbel-skoot Espresso
  • ¼ koppie ys
  • koue melk
  • framboosstroop

Metode:

  1. Meng die warmsjokolade-poeier en espresso saam.
  2. Voeg ys by en maak die koppie halfvol met koue gefiltreerde water.
  3. Vul die res van die koppie met koue melk.
  4. Versier met framboosstroop bo-oor.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.