Armand Aucamp deel sy gunsteling-pampoenspeseryresep.
Lewer 1 porsie
Bestanddele
- 100 g gekapte pampoen
- 1-2 skeppies (soos aangedui vir 1 porsie)
- 100%weiproteïenpoeier (vanieljegeur)
- ½ k suikervrye amandel- of volroommelk
- ¼ k klappermelk
- 2 e volroomjogurt
- 2 e pampoensade
- 1 e pampoenspeserye
- 4-5 ysblokkies
PAMPOENSPESERYE
- 4 e kaneel
- 1 e fyn gemmer
- 2 t fyn anys
- 2 t neutmuskaat
- 2 t wonderpeper
- 1 t fyn naeltjies
Metode
- Plaas die pampoen in ’n vergiettes bo-op ’n pot kokende water en stoom vir 10 minute of tot goed gaar met die deksel op. Laat eenkant staan om af te koel.
- Plaas die bestanddele alles saam in ’n vermenger en blits vir 1 minuut of tot alles goed gemeng is.
Bron: Armand kook kaal deur Armand Aucamp
Uitgewer: Lapa
Eskuus dis nogal baie bestandele vir n glas pampoen.
Baie dankie vir hierdie resep!!!!!