ʼn Yskoue en vrugtige pons is ideaal vir ʼn somerbraai. Hierdie pons is nie-alkoholies, maar jy kan dit maklik skop gee met jou keuse van alkohol.
Genoeg vir 6
Bestanddele
2 L Rhodes Quality-appel-en-bosbessiesap
1 L gemmerbier
65 ml (¼ k) vars suurlemoensap
ys
lemoenskywe en vars mentblare
Metode
Verkoel al die bestanddele oornag.
Plaas die ys in ʼn groot ponsbak.
Meng die vrugtesap, gemmerbier en suurlemoensap met die ys.
Versier met lemoenskywe en mentblare en dien koud op.
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.
Yum! Sonder alkohol en vol vrugte! Pons en vrugte-en-Rooibos-ystee is baie gesond en lekker!