Resep: Piesang Smoothie

piesang-smoothie

Piesang smoothie. Foto: Verskaf.

Maak 2 groot glase

ʼn Piesang smoothie is ʼn intelligente keuse vir ontbyt omdat die piesangs, hawermout, lynsaad, jogurt en heuning die voedingswaarde hoog hou. Piesangs kan met die vrug van jou keuse vervang word.

Bestanddele:

  • 1 koppie piesang, rof gekap
  • ½ koppie hawermout
  • 1 koppie ongegeurde johurt
  • 30 ml rou heuning
  • 30 ml lynsaad
  • ½ koppie ysblokkies

Metode:

  1. Plaas al die bestanddele in ʼn voedselverwerker en meng tot glad en skuimerig.
  2. Skink eweveel van die mengsel in 2 glase.

Bedien onmiddelik.

Bron:

Die resep is verskaf deur Althea Nel, ‘n voedselwetenskaplike verbonde aan die Koa Culinary Studio in Pretoria. Lees ook haar rubriek oor lynsaad.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae