Geniet hierdie heerlike ‘brownies’ saam met jou volgende koppie koffie.
Bestanddele
- 230 g botter, gesmelt
- 400 g suiker
- 4 eiers
- 2 t vanieljegeursel
- 140 g meel
- 2 t Douwe Egberts Pure Indulgence, opgehoop
- 60 g kakaopoeier
- knippie sout
- ½ t bakpoeier
Metode
- Voorverhit die oond tot 175 °C.
- Smeer ’n kleefvrye bakpan vet.
- Plaas die gesmelte botter en suiker in ’n bak en meng goed.
- Voeg die eiers en vanieljegeursel by.
- Sodra dit goed gemeng is, sif die droë bestanddele van meel, Douwe Egberts-koffie, kakaopoeier, sout en bakpoeier saam.
- Vou die bestanddele sorgvuldig in tot gemeng. Wees versigtig om dit te veel te meng, dit sal ’n uitwerking op die tekstuur van jou brownies hê.
- Versprei die mengsel in die pan en plaas in die oond vir 20-30 minute. Indien jy van fermer brownies hou, kan jy dit vir ’n kort wyle langer in die oond hou.
- Die resep is deur die koffiehandelsmerk Douwe Egberts verskaf.