Soorte resepte:

Resep: Klop- en bakkoek

Argieffoto (Foto: heraldsun.com.au)

Argieffoto (Foto: heraldsun.com.au)

NOTA: Hierdie koek se mate moet sorgvuldig geneem word.
Baie lekker om verskillende vulsels op te sit en bedien dan met styfgeklopte room.

Bestanddele:
½ k sagte margarien (125 ml)
2 eiers
1 t vanielje (6 ml)
2 t bakpoeier (gelyk) (12 ml)
¾ k strooisuiker (190 ml)
½ t amandelgeursel (3 ml)
1½ k meelblom (375 ml)
½ k melk (125 ml)

Metode:
1. Plaas al die bestanddele in bak klop vir 3 – 5 minute.
2. Gooi in voorbereide panne en bak 20 – 25 minute by 180°C (350°F).
3. Baie lekker om verskillende vulsels op te sit en bedien dan met styfgeklopte room.

Resep: Badie Bloem
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.