Bederf jou gaste met hierdie maklike skonsresep.
Lewer 12
Bestanddele
- 2 k meel
- 2 e bakpoeier
- ʼn knippie sout
- 2 eiers
- 1 k melk
- ½ k olie
Metode
- Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer ʼn bakplaat.
- Sif die droë bestanddele saam in ʼn groot mengbak.
- Klits die nat bestanddele saam en voeg dit by die droë bestanddele. Sny alles met ʼn mes in om dit te meng.
- Keer die deeg op ʼn meelbestrooide oppervlak uit sodra dit bind.
- Druk die deeg liggies platter tot ongeveer 1 cm dik. Vat ʼn koekiedrukker en druk ronde, dun skonsies uit.
- Rangskik op die voorbereide bakplaat en bak vir 15 minute.
- Die skons word lekker bros aan die buitekant, maar bly nog sag in die middel.
- Pak die skons in lae met geklopte room en stukkies groenvye tussenin.
Bron: Laat die potte sing! deur Marlise Scheepers
Uitgewer: Lapa