Soorte resepte:

Só maak jy ʼn avokado sag in 90 minute

Avokado

Foto: Pixabay.com

Avokado-liefhebbers weet daar is niks so sleg soos ʼn avokado wat nog nie heeltemal ryp is nie. Volgens die webwerf, The Kitchn, kan jy ʼn harde avokado in 90 minute sag maak.

Dit is wat jy nodig het:

  • Aluminiumfoelie
  • Bakplaat
  • ʼn Harde Avokado

Dis hoe jy dit doen:

  1. Stel die oond op  so 95°C (200°F)
  2. Draai die avokado in foelie toe en plaas dit op ʼn bakplaat.
  3. Sit in die oond vir ongeveer ʼn uur. Laat afkoel vir 30minute.

**Wees gewaarsku: die avokado is dalk sag genoeg om te gebruik ná ‘n uur en ‘n half, maar proe nie soos ‘n avokado wat natuurlik ryp geword het nie. Die avokado gaan moontlik nie so romerig wees nie en die hitte kan dit moontlik ook bitter laat smaak. Laat weet ons gerus sodra jy dié metode aangepak het en of jy sukses behaal het.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.

21 Kommentare

jongste oudste gewildste
Miemie

of plaas dit vir ‘n dag saam piesangs… piesangskille bevat ‘n chemikalie wat dit vinnig ryp laat word en natuurlik laat proe. Dieselfde in ‘n piesang wat maak dat dit een vrug is wat nie lank mooi bly nie en oorryp raak.

Nic Grobler

Na ‘n uur en ‘n half is etenstyd verby!

rox

Nee wat kan nie dink dat so avo lekker kan wees ni. Wat jy ook wel kan doen is hom in koerant toedraai en in n donker kas sit vir n paar dae….

El

Ek het dit probeer. Blêg!! Tekstuur soos aartappel en so bitter soos my skoonma. Glad nie gewerk nie. Dis beter om maar te wag tot dit natuurlik ryp word

PJ

Probleem is: Hoe gemaak as jy avo middeldeur gesny het en dan vind dit is nog hard/rou?????