Soorte resepte:

Malvapoeding

Argieffoto Foto: vouchercodes.co.uk

Argieffoto Foto: vouchercodes.co.uk

Bestanddele
30 ml botter
100 g (125 ml) suiker
2 eiers
15 ml appelkooskonfyt
15 ml suurlemoensap of asyn
5 ml koeksoda
250 ml melk
120 g (250 ml) koekmeelblom
2,5 ml sout

Sous
115 g (125 ml) botter
250 ml melk
200 g (250 ml) suiker
5 ml vanieljegeursel
125 ml room

Metode

1. Meng die botter en suiker en klits die eiers en konfyt daarby.
2. Voeg die suurlemoensap of asyn by. (Dit maak nie saak as dit skif nie.)
3. Los die koeksoda in die melk op.
4. Sif die koekmeelblom en sout saam.
5. Voeg die meelmengsel en melk beurtelings by die eiermengsel.
6. Skep die beslag in ’n gesmeerde oondskottel en bak vir 25 tot 30 minute of tot gaar by 180 °C (350 °F).
7. Berei intussen die sous. Verhit die botter, melk, suiker en vanieljegeursel tot kookpunt en prut vir 5 minute. Hou warm.
8. Voeg die room by en giet die sous oor die poeding sodra dit uit die oond kom.

Resep uit Boerekos
Uitgewer: Lapa
Prys: R195-00*
*Prys onderhewig aan verandering

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.