Maroela Media-leser Cindy van Heerden sê haar ma het altyd hierdie resep vir haar gemaak toe sy op skool was. Haar ma is verlede jaar oorlede en het die resep vir haar gelos.
Bestanddele
KLUITJIES
- 1½ k bruismeel
- 1 e botter
- ⅓ k melk
- ⅓ k gouestroop
SOUS
- 2½ k water
- ⅔ k gouestroop
- ½ k bruinsuiker
- ½ e botter
Metode
- Meng alle bestanddele vir kluitjies saam en rol in bolletjies. Plaas in prutpot (slow cooker).
- In ʼn ander bak, meng al die sousbestanddele en gooi stadig oor kluitjies in prutpot.
- Kook op hoog vir 1 uur en 20 minute.
- Bedien warm met vanieljeroomys of vla.
Het jy ‘n lekker resep wat jy met ons kan deel? Stuur dit vir ons hier.
Ek glo nie prutpot is “slow cooker”