Soorte resepte:

Resep: Grenadella-vreugde

Foto: topfoodfacts.com

Foto: topfoodfacts.com

Een van Maroela Media se lesers, Heila Brits, het dié heerlike resep ingestuur.

Bestanddele:
1 pakkie suurlemoen- of grenadellajellie
200 ml (¼ k) kookwater
200 ml (¼ k) koue water
sap van drie grenadellas of 1 blikkie pulp
1 klein (210 g) gekondenseerde melk

Metode:
1. Los die jellie op in die kookwater. Voeg koue water by en laat afkoel tot dit net begin stol.
2. Voeg die res van die bestanddele by en meng baie goed.
3. Giet in ‘n 600 ml-vorm of in ‘n tertdop en laat stol in die yskas.
4. Kan met geklopte room versier word indien verkies.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.