Moenie verder as dié resep vir jou volgende lekkerny soek nie.
Lewer 24 porsies
Bestanddele
- 385 g (1 blik) kondensmelk
- 500 g (1 pakkie) versiersuiker
- 400 g (2 pakkies) fyn klapper
- 2 ml pienk voedselkleursel
Metode
- Meng al die bestanddele vir die klapperys, behalwe die voedselkleursel, goed.
- Verdeel die mengsel in twee en meng ’n paar druppels voedselkleursel by die een helfte. Meng baie goed totdat die kleur egalig is.
- Druk die wit helfte van die mengsel goed vas in ’n gesmeerde vierkantige bak.
- Druk die gekleurde helfte van die klapperys bo-op vas en verkoel ± 30 minute.
- Sny die klapperys in blokkies en lig versigtig uit die bak.
Bron: Lekkers
Uitgewer: Lapa
Daar kort nog n bestanddeel: ‘n Pil om jou bloedsuiker weer te probeer stabiliseer.