Hierdie resep is maklik en vinnig – perfek vir ʼn weeksaand.
Lewer 4 porsies
Bestanddele
- 15 ml olyfolie
- 1 knoffelhuisie, fyngemaak
- 1 sprietui, dun gesny
- 250 g gemaalde hoender
- 250 g knopiesampioene, gekap en gebraai
- 8 klein soetrissies, kante afgesny en pitte verwyder
- 2 ml suurlemoenpeper
- 100 ml gerasperde parmesaankaas
Metode
- Verhit die olie in ʼn pan en soteer die knoffel en sprietuie saam. Pasop om nie die knoffel te brand nie.
- Voeg die hoender by en braai tot bruin. Voeg die sampioene by.
- Kap die kante fyn wat jy van die soetrissies afgesny het en voeg dit by die mengsel in die pan. Geur met suurlemoenpeper en sout na smaak.
- Vul die soetrissies met die vulsel in die pan en plaas dit op ʼn oondbakplaat. Sprinkel parmesaankaas oor en bak vir 15 minute teen 180 °C tot die soetrissies net -net sag is of tot die kaas goudbruin is.
Wenk: Bedien met koeskoes of ʼn slaai vir ʼn maklike en gesonde maaltyd.
Bron: The South African Mushroom Farmers’ Association
Ek sal net nie hoender gebruik nie.