Soorte resepte:

Resep: Knoffelslakke met bloukaas en room

Knoffelslakke met bloukaas en room (Foto: Lapa-uitgewers)

Gee jou braai woema deur dié voorgereg voor te sit!
Genoeg vir 4 mense

Bestanddele

  • 600 g slakke
  • botter
  • 400 g bloukaas (ek gebruik gorgonzola)
  • 250 ml room
  • 3 e knoffel

Metode

  1. Dreineer die slakke en spoel dit liggies met water af. Slakke ruik ’n bietjie na sulfaat as dit uit die blik kom en ruik net heelwat beter as jy dit eers afspoel.
  2. Verhit ’n bietjie botter in ’n klein potjie en soteer die slakke vir ongeveer 4 minute. Krummel die bloukaas daarby en roer deur. Voeg daarna die room en knoffel by en laat dit liggies prut vir 15 minute.
  3. Sit dit saam met geroosterde brood of vars growwe bruin brood voor.

Bron: Laat die potte sing deur Marlise Scheepers

Uitgewer: Lapa

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.

3 Kommentare

jongste oudste gewildste
Lientjie

Waar is die knoffel?