ʼn Sosatie is altyd ʼn wenner – veral as die resep so maklik soos dié een is. Perfek vir die kosblik, ʼn braai of sommer vir aandete wanneer dinge rof gaan.
Lewer 8 porsies
Bestanddele:
- 500 g knopiesampioene
- 250 g streepspek
- 300 ml braaisous
- sosatiestokkies, vir 1 uur in water geweek
Metode:
- Sny die spekstroke in die helfte en draai elk van die sampioene met ʼn stukkie spek toe.
- Ryg die sampioene op die sosatiestokkies en verf die braaisous oor.
- Braai die sosaties vir 10-15 minute tot die spek gaar is.
- Bedruip dit met braaisous terwyl dit gebraai word.
- Bedien dadelik.
Bron: Lekker en Vinnig – Sosaties
Uitgewer: Lapa
O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.
2 Kommentare
watter braaisous word aanbeveel om te gebruik?