Kyk hoe maak Lochner dié week ʼn lekker koringslaai!
Bestanddele
ʼn handvol sampioene, grofgekap
½ ui, gekap
seldery, fyngekap
2 e soetrissiesous
½ appel, grofgekap
ongeveer 10 rosa-tamaties
stampkoring
water
Metode
Maak die koring vooraf gaar deur twee keer soveel water as koring saam te meng en dit oor ʼn lae hitte te kook tot die water afgekook is. Vergiet die koring.
Voeg al die bestanddele saam, behalwe die koring en water, en meng dit in ʼn bak.
Verhit dié mengsel in ʼn pan op die stoof en voeg die koring daarby. Meng dit deur in die pan en bedien warm.
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.