Perfek vir ʼn peuselhappie by ʼn braai of om saam te neem werk toe vir wanneer jy net iets wil knaag.
Lewer 4 porsies
Bestanddele
- 50 g pampoensade
- 50 g sonneblomsade
- 50 g amandels, gekap
- 50 g pekanneute, gekap
- 50 g chorizo, in skywe en dan in kwarte gesny
- ¼ t borrie
- ½ t fyn komyn
- ¼ t fyn koljander
- ¼ t uiepoeier
- ½ t paprika
- 1 t klapperolie
Metode
- Gooi al die sade en neute in ’n droë, warm braaipan en rooster vir 3 minute oor matige hitte. Roer of skud gereeld om te verhoed dat die sade en neute brand.
- Stel die hitte op laag.
- Voeg die chorizo by en laat vir ongeveer 2 minute saam met die sade en neute braai.
- Voeg al die speserye by en braai vir nog 2 minute.
- Voeg laastens die klapperolie by en braai alles vir nog 2 minute saam.
- Die sade en neute is vuurwarm, so laat dit deeglik afkoel voordat jy dit eet of bedien.
Bron: Armand kook kaal deur Armand Aucamp
Uitgewer: Lapa