Soorte resepte:

Resep: Karlien se slaai

Karlien se slaai (Foto: Lapa-uitgewers)

Dié resep kom uit Karlien van Jaarsveld se resepteboek.

Lewer 4-6 porsies

  • 100 g jong spinasieblare
  • sowat 100 g knoffelgegeurde croutons
  • 50-80 g kasjoeneute
  • 10-12 heel pikantrissies
  • 50 g gedroogde bosbessies
  • 50 g pecorino-kaasskaafsels
  • 2-3 e olyfolie
  • woestyn- of pienk sout en growwe swartpeper na smaak
  • 40-50 g roketblare

Metode

  1. Plaas die spinasie in ’n mengbak.
  2. Voeg die croutons, neute, pikantrissies en bosbessies by.
  3. Voeg die pecorino by en meng.
  4. Bedruip met olyfolie en geur met sout en peper.
  5. Skep in ’n mooi bak en rond af met roketblare.

 

Bron: Karlien kan nie kook nie deur Izelle Hoffman en Karlien van Jaarsveld

Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Vegetariese geregte

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie word ongelukkig tydelik gesluit tussen 19:30 en 06:00.

Jy kan steeds op Maroela Media se Facebook-blad en ander sosiale media saamgesels. Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.

6 Kommentare

Sêmaarnet ·

Nadat ek by ñ konsert gehoor het hoe haar Ma vir haar en Bobby herinner om tog net God iewers te noem en die valslikheid van die Van Jaarsveld herhaaldelik waargeneem het is die mense vir my als wat vals is. Niemand wil met hulle geassosieer word nie, hou maar artikels oor daai familie op die advertensieblad asb…

Alet ·

Ongelukkig kan ek dit nie bekostig nie… Al daai bestanddele is vir ryk mense.

Disselboom ·

Disselboom hou van lekker geregte, slaaie ingesluit. Maar hierdie een is darem so pretensieus soos die woord “pretensieus”; en skielik is mens lus vir sommer pap-en-wors ; of om vis-en-tjips te koop as mens gelukkig genoeg is om dit daar by ‘n Weskus-plekkie te kan koop.

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie word ongelukkig tydelik gesluit tussen 19:30 en 06:00.

Jy kan steeds op Maroela Media se Facebook-blad en ander sosiale media saamgesels. Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.