Soorte resepte:

[Resep] Knoffelbrood

‘n Grafiese voorstelling ter illutrasie. Foto: Pixabay.com

Ek het hierdie broodjies die eerste keer by ʼn vriendin geëet en toe sommer aangepas toe ek dit self begin maak het. Nou het ek darem ietsie wat ek kan saamvat na ‘n braai. En glo my, daar word gewoonlik ’n versoek daarvoor ingesit, skryf ʼn Maroela-leser, Madelene Venter.

Bestanddele:

  • ʼn Dosyn dagoud lang broodrolletjies (wat gebruik word om worsbroodjies te maak)
  • 500 ml room
  • 750 ml mayonnaise
  • knoffel na smaak
  • 1 k gerasperde kaas

Metode:

  1. Verhit oond na 150°C.
  2. Sny die rolletjies in wieletjies. (Madelene sny die wieletjies in die breedte met dieselfde hoogte as haar oondpan.)
  3. Pak die wieletjies plat in ʼn oondbak.
  4. Maak ʼn mengsel van die room, mayonnaise en knoffel.
  5. Gooi die mengsel oor die broodwieletjies.
  6. Gooi gerasperde kaas oor.
  7. Bak vir ongeveer 30 minute.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Een kommentaar

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!

Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.