Soorte resepte:

[Resep] Koeskoesslaai met kaas en vrugte

(Foto: Lapa-uitgewers)

Perfek vir die warm weer!

Lewer 4 tot 6 porsies

Bestanddele

  • 375 ml (1½ k) appelsap
  • knippie fyn kaneel
  • 250 ml (1 k) koeskoes
  • 60 ml (4 e) avokado-olie
  • 100 g (1 pakkie) pekanneute, grofgekap
  • 8 gedroogde pere, fyngekap
  • 125 ml (½ k) granaatpitte (opsioneel)
  • 125 ml (½ k) vars bloubessies
  • 250 g (1 pakkie) aarbeie, gehalveer
  • 2 skywe fetakaas, in blokkies gesny
  • 15 ml (1 e) gekapte vars pietersielie
  • 2 grasuie, gekap

Metode

  1. Verhit appelsap en kaneel in kastrol tot kookpunt.
  2. Verwyder kastrol van hitte. Voeg koeskoes by en laat staan vir 10 minute.
  3. Roer koeskoes met vurk deur tot los van mekaar. Roer olie by en laat verder afkoel.
  4. Voeg oorblywende bestanddele by en roer liggies deur.

Bron: Vinnig en maklik: Resepte uit Vrouekeur 3

UitgewerLapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae