Soorte resepte:

Resep: Mielietert

Argieffoto

Argieffoto

Bestanddele:
2 dik snye witbrood
250 ml melk (1 k)
2 eiers
1 blik geroomde suikermielies (420 g)
sout en peper
12,5 ml gesmelte botter (1 e)
25 ml suiker (2 e)

Metode:
1. Week brood in melk en druk fyn.
2. Klits eiers en voeg melk by.
3. Meng deeglik met suikermielies.
4. Voeg res van bestanddele by.
5. Skep in gesmeerde, vuurvaste skottel en bak op 180°C (350°F) tot mooi bruin.

Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae