Gesnyde en gekookte groenboontjies. Foto: En.wikipedia.org
Bestanddele:
1 middeslag ui, gekap
500 g groenboontjies, gekerf
1 klein, ryp tamatie, geskil en gekap
1 medium grootte aartappel, geskil en in blokkies gesny
Sout en swart peper
‘n Bietjie kookwater (indien nodig)
5 ml margarien
10 ml gekapte pietersielie
Metode:
Braai die ui liggies in ‘n kastrol en voeg die groenboontjies, tamatie, aartappel, sout, peper en ‘n bietjie kookwater by.
Roer die margarien en pietersielie by.
Sit warm voor.
Bron:
Onthou jy nog? ‘n versameling resepte wat deur Anna Eksteen saamgestel is. Die resepteboek kan bestel word deur Anna by 082 294 6799 te skakel.
ondersteun maroela media só
Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.
My ouma se onthou resep wat my ma ook gedoen het, het ek nog nie weer teegekom nie. Dis dieselfde as bogenoemde resep behalwe die margarien was vervang met ‘n skaap vet-stertjie wat halfpad voor die uie uitbraai en heerlik geurig was.
Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie is ongelukkig gesluit oor die Paasnaweek. Kom kuier gerus later weer!
My ouma se onthou resep wat my ma ook gedoen het, het ek nog nie weer teegekom nie. Dis dieselfde as bogenoemde resep behalwe die margarien was vervang met ‘n skaap vet-stertjie wat halfpad voor die uie uitbraai en heerlik geurig was.