Soorte resepte:

Resep: Stampmielies

Stampmielies Foto via OFM

Stampmielies Foto: Colleen Grove/browniegirlblog.com

(4 – 6 porsies)

Bestanddele:
250 ml (1 k) stampmielies, gewas
1,25 ℓ water
5 ml (1 t) sout
12,5 ml (1 e) botter

Metode:
1. Week die stampmielies oornag in die water.
2. Verhit dan in die weekwater en laat ongeveer 2 tot 3 uur lank stadig sag kook. Roer af en toe om aanbrand te voorkom.
3. Roer die sout by as dit begin sag word en die botter net voordat dit opgeskep word.
4. Dien op met afval, vleis en groente

Resep: Joey Pienaar
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae