Saam met growwe bruin brood is hierdie tunaslaai ʼn heerlike ligte ete op ʼn warm somersdag.
Bestanddele:
1 blik tuna (200 g) gevlok
1 blik sauerkraut (400 g) gedreineer
1 blik pynappelstukkie (410 g) gedreineer
Metode:
Voeg alles bymekaar en meng met mayonnaise.
Resep: Lena Colyn
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636
Ek dink julle moet ook maklike gesonde resepte of opsies van resepte op die webblad sit. Hierdie eetgoed juis lyk alles baie lekker, maar is nie so goed vir die middel nie.
Hallo Louise
Baie dankie vir die wenk!
Ons sal beslis werk maak hiervan gedurende 2015.
Groete
Esté Meyer Jansen
namens Maroela Media
Die resepte wat jul plaas is goed. bg. resep is goed vir dieet, diabete ens.
(sauerkraut tuna pynappel.)
Wat van die nuwe elektriese stoompot, idees, resepte. Ek geniet myne baie
en het ook al baie resepte bymekaar. Groete Ina