Lewer 4-6 glase
Onderste laag:
1 Mango, geskil, ontpit en in blokkies gesny
½ k mangosap
2 t lemmetjiesap (Roses Lime Cordial)
2 e heuning
2 ysblokkies
Boonste laag:
2 k groen spanspek, in blokkies gesny
20 appelliefies
10 aarbeie
2 t lemmetjiesap
3 ysblokkies
1. Verpulp die onderste laag se bestanddele in ‘n voedselverwerker tot glad en verdeel tussen die glase.
2. Spoel die voedselverwerker uit en verpulp al die boonste laag se bestanddele tot glad. Skink die boonste laag versigtig op die onderste laag wat reeds in die glase is.
Wenk:
Rond met ‘n suurlemoenskyfie op die rand van die glas af.
Oorspronklik gepubliseer in : Proe Pretville
Uitgewers: Lapa
Prys: R225-00*
*Prys onderhewig aan verandering