Soorte resepte:

[Resep] Peperment-droomskommel

Melkskommel

Peperment-droomskommel. Foto: Pixabay.com

Pretville se Diner is bekend vir sy ongelooflike lekker melkskommels.

Lewer 1 glas

Bestanddele:

  • 2 e klaarbereide sjokoladesous
  • ½ klein Peppermint Crisp-sjokolade, grof gekap
  • 1 k melk
  • 1 groot skep vanielje- of sjokoladeroomys

Metode:

  1. Drup die sjokoladesous aan die binnekant van die glas om self af te loop.
  2. Breek die Peppermint Crisp in fyn stukkies en meng met die melk en ʼn groot skep roomys.
  3. Klits tot goed gemeng.
  4. Vul die voorbereide glas met die melkmengsel.
  5. Versier met ʼn knippie of twee gebreekte Peppermint Crisp.

Bron: Proe Pretville
Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Drinkgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

2 Kommentare

Johannes Comestor ·

“Melkskommel” is ‘n onbevredigende letterlike vertaling uit Engels. In standard 4 het my klasonderwyseres in 1950 gese ons moet liewer van “bruismelk” praat. ‘n “Milk/Milky Bar” is volgens haar ‘n “bruisbron”. Toe was ons nog trots op ordentlike Afrikaans.

Otter ·

Dankie Johannes. Dis ‘n mooi woord. Ek gaan van nou af bruismelk gebruik i.p.v. melkskommel.

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.