Geniet hierdie Meksikaanse skemerkelkie op ʼn warm someraand, maar hou matigheid voor oë: Die tequila gee dit ʼn lekker skop!
Lewer 6 porsies
Bestanddele
- 1 k xylitol
- ½ k kookwater
- 6 lemmetjies
- 1 k tequila
- 2 liter sodawater
- baie gebreekte ys
- piering water
- piering growwe sout
Metode
- Los die xylitol in die kookwater op en gooi in ’n groot beker.
- Druk die sap van die lemmetjies uit en voeg by die water in die beker. Gooi die lemmetjies saam in nadat jy die sap uitgedruk het.
- Voeg die tequila en sodawater by en roer.
- Neem ’n glas en maak die bokant nat in die piering water.
- Druk die glas in die piering sout.
- Bedien die drankie met baie gebreekte ys.
Bron: Armand kook kaal deur Armand Aucamp
Uitgewer: Lapa