Soorte resepte:

Resep: Suikervrye Margarita

Suikervrye Margarita (Foto: Lapa-uitgewers)

Geniet hierdie Meksikaanse skemerkelkie op ʼn warm someraand, maar hou matigheid voor oë: Die tequila gee dit ʼn lekker skop!

Lewer 6 porsies

Bestanddele

  • 1 k xylitol
  • ½ k kookwater
  • 6 lemmetjies
  • 1 k tequila
  • 2 liter sodawater
  • baie gebreekte ys
  • piering water
  • piering growwe sout

Metode

  1. Los die xylitol in die kookwater op en gooi in ’n groot beker.
  2. Druk die sap van die lemmetjies uit en voeg by die water in die beker. Gooi die lemmetjies saam in nadat jy die sap uitgedruk het.
  3. Voeg die tequila en sodawater by en roer.
  4. Neem ’n glas en maak die bokant nat in die piering water.
  5. Druk die glas in die piering sout.
  6. Bedien die drankie met baie gebreekte ys.

Bron: Armand kook kaal deur Armand Aucamp

Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Drinkgoed

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie word ongelukkig tydelik gesluit tussen 22:00 en 06:00 op Vrydagaande, Saterdae, Sondae en Maandagoggende.

Jy kan steeds op Maroela Media se Facebook-blad en ander sosiale media saamgesels. Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.