Soorte resepte:

Resep: Kaas-en-kruie-bekerbaksel

Kaas-en-kruie-bekerbaksel (Foto: Lapa-uitgewers)

Dié banting-resep kom uit Armand Aucamp se resepteboek, Armand kook kaal!

Lewer 1 porsie

Bestanddele

  • 1 e klappermeel
  • 2 e amandelmeel
  • ¼ t bakpoeier
  • varsgemaalde sout en peper
  • 1 eier
  • 1 e room
  • 1 e botter, gesmelt
  • ½ fetawiel
  • ¼ k mozzarella
  • 1 t oreganum

Metode

  1. Sif al die droë bestanddele in ’n mengbak en roer met ’n houtlepel.
  2. Klits die eier, gesmelte botter en room in ’n bakkie en voeg by die droë bestanddele. Roer deeglik deur met ’n houtlepel. Voeg laastens die mozzarella en feta by die mengsel en roer.
  3. Gooi die mengsel in ’n groot koffiebeker of klein bakkie en sit dit vir 1 minuut op hoog in ’n mikrogolfoond.

Bron: Armand kook kaal deur Armand Aucamp

Uitgewer: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Gebak, Vegetariese geregte

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Nou pra' jý

Het jy iets op die hart? Maroela Media se kommentaarfunksie word ongelukkig tydelik gesluit tussen 19:30 en 06:00.

Jy kan steeds op Maroela Media se Facebook-blad en ander sosiale media saamgesels. Nuuswenke kan deur hierdie vorm gestuur word.