Soorte resepte:

Resep: Klop- en bakkoek

Argieffoto (Foto: heraldsun.com.au)

Argieffoto (Foto: heraldsun.com.au)

NOTA: Hierdie koek se mate moet sorgvuldig geneem word.
Baie lekker om verskillende vulsels op te sit en bedien dan met styfgeklopte room.

Bestanddele:
½ k sagte margarien (125 ml)
2 eiers
1 t vanielje (6 ml)
2 t bakpoeier (gelyk) (12 ml)
¾ k strooisuiker (190 ml)
½ t amandelgeursel (3 ml)
1½ k meelblom (375 ml)
½ k melk (125 ml)

Metode:
1. Plaas al die bestanddele in bak klop vir 3 – 5 minute.
2. Gooi in voorbereide panne en bak 20 – 25 minute by 180°C (350°F).
3. Baie lekker om verskillende vulsels op te sit en bedien dan met styfgeklopte room.

Resep: Badie Bloem
Dié resep is oorspronklik in Knuppeldik aan koningskos gepubliseer
Uitgewer: Knuppeldik Trust
Om die resepteboek, Knuppeldik aan koningskos, te bestel, kontak Carien Liebenberg by 0833199636

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Gebak

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae