Dit lyk, ruik én proe lekker! Probeer gerus hierdie weergawe van die gewilde kaaskoek.
Lewer 6 porsies
Bestanddele
KORS
- 250g Provita-beskuitjies
- 4 eierwitte
VULSEL
- 2 x 250g bakkies gegeurde maaskaas (Cheese & Chives of Garlic & Herb)
- 4 eiergele
- 250 ml melk
- ʼn knippie rooipeper
- 2 ml varsgemaalde swartpeper of komynsaadjies
- 5 ml basilieblare, gekap
Metode
KORS
- Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer 6 klein losboom-tertpannetjies van ongeveer 8 cm in deursnee.
- Maak die Provita-beskuitjies goed fyn en meng dit met die eierwitte.
- Hou eenkant tot benodig.
VULSEL
- Meng die vulselbestanddele en skep in die voorbereide losboom-tertpannetjies.
- Skep ʼn dik laag van die korsmengsel oor die vulsel.
- Bak vir 40 minute of tot gestol.
- Skakel die oond af, maak die oonddeur oop en laat die kaaskoek in die oond afkoel.
- Bedien met marmelade.