Bestanddele:
• 500 ml koekmeelblom
• 5 ml bakpoeier
• 5 ml koeksoda
• 5 ml sout
• 125 ml suiker
• 4 Weet-Bix-beskuitjies, fyngemaak
• 1 eier, geklits
• 125 ml sonneblomolie
• 250 ml piesangmoes
• 15 ml suurlemoensap
Metode:
1. Voorverhit die oond tot 190°C (375°F ).
2. Sif die koekmeelblom, bakpoeier, koeksoda, Bout en suiker saam.
3. Meng die ontbytgraankrummels in.
4. Maak ‘n holte in die droë bestanddele en voeg die res van die bestanddele.
5. Roer versigtig tot alles goed gemeng is (moenie te veel roer nie).
6. Skep in 2 muffinpanne en bak tot goudbruin.
Bron:
Die resepteboek, Tannie Poppie Kook, word uitgegee deur Human & Rousseau. Besoek die uitgewer se webwerf vir meer inligting oor die boek en skrywer.
Hoekom lyk die Muffins so Groen ? Lyk meer soos Spinasie Muffins.
Dalk het tannie poppie bietjie Pappegaai-Slaai by daai bestandele gevoeg jong… Dit moet dalk “Tannie Poppie se Giggel-Koekies” genoem word
Pappegaai slaai daai – ek giggel nie net nie ek het sommer uitgebars van die lag vir jou aanmerking! Arme tannie Poppie kry die horries haha!
Weet nie maar het dit gemaak. Absoluut heerlik