Soorte resepte:

Resep: Souttert

Souttert (Foto: Lapa-uitgewers)

Die souttert is blitsvinnig en baie maklik!

Lewer 8 porsies

Bestanddele

  • 1 bossie spinasie, geblansjeer en gekap
  • 1 klein ui, fyngekap
  • 250 ml gerasperde Cheddarkaas
  • 1 x 380 g blikkie ingedampte melk
  • 4 eiers
  • 60 ml koekmeel
  • 10 ml mosterdpoeier
  • 7 ml sout
  • 5 ml peper

Metode

  1. Voorverhit die oond tot 180 °C en smeer ʼn oondvaste pasteibak.
  2. Meng die spinasie, ui en kaas in die pasteibak.
  3. Meng die res van die bestanddele en giet in die pasteibak.
  4. Bak vir 35 minute tot gestol.

Bron: Kook saam Kaaps

Uitgewers: Lapa

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bykosse, Groentegeregte

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

3 Kommentare

Daan Erasmus ·

Asb. Vir die sensitiewe lesers moet daar gewaarsku word: Die is n vegetariese resep.
Of gee ons ‘n opsionele bestanddeel.

Bettie ·

Wonderlik, vir die NIE vleiseters, of vleislose dae… Dankie.

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.