Soorte resepte:

[Resep] Uitjies in foelie

Foto: Lekker en Vinnig

Uitjies in foelie. Foto: Lekker en Vinnig

Gebraaide uie is stroopsoet en die lekkerste bykos vir ʼn braai.

Lewer 6-8 porsies

Bestanddele:

  • 500 g piekeluie, geskil, stingelente behou
  • 200 ml botter of margarien
  • 10 ml vars of 5 ml droë orego
  • 2 knoffelhuisies, geskil en gekneus
  • 5 ml sout
  • 3 ml varsgemaalde swartpeper
  • 20 ml suurlemoensap

Metode:

  1. Plaas bestanddele in foelie en bak 30-45 minute lank in die oond of op  die kole.
  2. Knip stingelente af en sit uitjies warm voor.

Bron: Lekker en Vinnig – Braaigeregte
Uitgewer: Lapa
Resep oorspronklik gepubliseer in Braaitreffers deur Hannetjie Joubert.

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ’n vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

O wee, die gesang is uit! Die kommentaar op hierdie berig is gesluit. Kom kuier gerus lekker verder saam op ʼn ander artikel.