Soorte resepte:

Jakkie Louw se pannekoek-resep

Foto: Verskaf. Jakkie Louw se pannekoek

Foto: Verskaf. Jakkie Louw se pannekoek

Dit is een van die heerlike resepte in Jakkie Louw se nuwe resepteboek, Die Beste Boereresepteboek ooit geskryf.

Bestanddele: 

4 eiers

1 liter water

1 koppie olie

kwart koppie asyn

4 koppies koekmeelblom

1 teelepel sout

4 teelepels bakpoeier

 Metode:

Klits die eiers en voeg ’n bietjie van die water by. Voeg die olie en asyn by, asook die gesifte koekmeelblom en sout om die beurt met die res van die water.

Die bakpoeier word heel laaste ingeklits.

Die pan word net vir die eerste pannekoek gesmeer. Dit behoort genoeg te wees.

Wenk: Dis beter om die mengsel in die oggend aan te maak as jy die aand wil pannekoek bak. Gooi dan eers die bakpoeier by.

Net soos ʼn pannekoek met die beste resep nog steeds kan flop, kan Maroela nie pa (of ma!) staan vir enige van die resepte wat jy self by die huis probeer nie. Elke koppie meel, bakpoeier, melk, eier of enige ander bestanddeel is dus in jou eie hande en Maroela Media kan nie enige verantwoordelikheid aanvaar vir komplimente (of klagtes) oor jou kookvernuf nie. -Red

Deel van: Bekendes, Koolstoof

ondersteun maroela media só

Sonder Maroela Media sou jy nie geweet het nie. Help om jou gebalanseerde en betroubare nuusbron se toekoms te verseker. Maak nou ʼn vrywillige bydrae. Onthou – ons nuus bly gratis.

Maak 'n bydrae

Een kommentaar

HEVW ·

Die resep klink vir my betreklik bekend. My moeder het op baie kerkbasaars ons almal laat bondstaan. Probeer gerus net voor die suiker en kaneel gestrooi word met n sagte kwas so n smeersel warm verdunde heuning daaoor te stryk, en wat van so n effe brandewyngeurseltjie daarmee saam. Jy eet jouself dat jy daaroor berou het.

O wee, die gesang is uit! Kommentaar word ná 48 uur op ʼn artikel op Maroela Media gesluit. Kom kuier gerus verder op ʼn meer onlangse artikel.